Ton Kuijpers

Ton Kuijpers

 

Geboren en getogen in Luyksgstel NB. In Valkenswaard heb ik de Havo afgerond en ben daarna aan de grafische school in Eindhoven gaan studeren. Na deze opleiding succesvol te hebben afgerond ben ik als assistent bedrijfsleider / ordervoorbereider begonnen bij drukkerij Lakenman & Ochtman in Zierikzee. Maar al snel bleek de provincie te klein en verruilde ik mijn baan in Zierikzee voor een nieuwe uitdaging bij drukkerij van Weasberge in Rotterdam. Wederom als assistent bedrijfsleider / ordervoorbereider. 

Na enkele jaren ben ik naast mijn werk de avondopleiding Visuele Communicatie begonnen aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Van deze 5-jarige opleiding heb ik het derde jaar gevolgd aan de Fachhochschule Hamburg. In 1992 heb ik de opleiding met succes afgerond en ben vervolgens begonnen als zelfstandig grafisch vormgever. Inmiddels ben ik meer dan 25 jaar werkzaam in dit vak.

Naast vormgeving heb ik me de afgelopen jaren bezig gehouden met fotografie en in het bijzonder met het ontwerpen van 'fotografische' patronen. Op deze website is daarvan een impressie te zien. 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, stuur me dan een bericht. Mijn e-mailadres vindt u op de contactpagina.

Wat anderen zeggen:

 

Als afdelingshoofd en later als uitgever bij de CED-Groep Rotterdam hebben Ton en ik tientallen jaren nauw samengewerkt aan honderden uitgaven in de educatieve sector. Ton houdt zich altijd aan zijn afspraken, levert kwaliteit, werkt snel en tegen zeer redelijke tarieven. Bovendien was hij voor mij en voor vele auteurs altijd een spraakzame en zeer prettige gesprekspartner.


Wim van Galen, 

Voormalig medewerker CED-Groep

 


Ik heb jaren met heel veel plezier samengewerkt met Ton Kuijpers bij het vervaardigen van brochures met cursusaanbod en uitnodigingen voor conferenties. Hij werkt heel vlot, stemt goed af, heeft verfrissende ideeën en de afwerking van zijn werk is altijd excellent.


Lot Hannik, 

Senior ontwikkelaar Cursus- en conferentiebureau

 


Ton is flexibel, snel en accuraat. En hij denkt altijd mee! Samen met Ton ontwikkelt de CED-Groep mooie, praktische uitgaven, voor leerling en leraar.


Liesbeth Delgijer, 

Uitgever CED-Groep

 


Ik werk al jaren samen met Ton Kuijpers. Ton werkt snel en goed, denkt mee en is klantgericht. Heel prettig om hem in mijn netwerk te hebben!


Marije Berding, 

Communicatieadviseur CED-Groep

 


Ton ontwerpt alle programma's voor mijn muzieklezingen. Hij heeft naast veel creativiteit ook een bijzonder goed gevoel voor stijl. 


Diana Hartong-Zaki